Hydrogenprodukter og -løsninger

Hydrogen er i ferd med å bli stadig mer attraktivt for mange bedrifter som ønsker å redusere utslippene. Parkers H2-serie inkluderer produkter som egner seg for veldig høyt trykk og lave temperaturer, i tillegg til EC79-kompatible produkter og alternativer for hydrogenservicetesting.

Hydrogen – fremhevede produkter

Hydrogenbrenselcelleteknologi er viktig for å bidra til å redusere utslipp verden over. Parkers H2-serie strekker seg fra ventiler, filtre, manifolder, væskekontroller, høyttrykksslanger, koblinger og tetningsløsninger for alle hydrogen-bruksområer. Porteføljen vår inkluderer EC79-kompatible produkter, alternativer for hydrogenservicetesting og håndtering av trykk opptil 1000 bar..

Parkers 2440P-04V32 hydrogenslange oppfyller kravene til H2-påfylling. Høy pålitelighet, robust design, og en forlenget livssyklus kombinert med en tett bøyeradius. Rask påfylling ved -40 oC og maksimalt arbeidstrykk på 1035 bar. Kun fabrikkproduserte monteringer, hver montering trykktestet med H2.

A-LOK® komprimeringsforbindelsesdeler med dobbel hylse har lekkasjefrie koblinger ned til -253 °C. Perfekt for høytrykks-, kryogen-, vakuum- og vibreringsbruksområder. De er IATF 16949-sertifisert og (EC) No 79-godkjent for hydrogen og lages i en rekke størrelser, materialer og konfigurasjoner.

Complete piping solutions – fra ekspertråd og design til produksjon, montering på stedet, spyling og prosjektledelse. Parkers ekspertservice og innovative teknologi kan hjelpe deg med å oppnå fleksibilitet og minimere den totale monteringskostnaden av rørprosjekter.

Parkers Autoclave-koblinger er designet for kjemisk, forsknings- og petrokjemisk bruk. De er klassifisert for arbeidstrykk opptil 20 000 psi (1379 bar) og driftstemperaturer fra -423 oF (-252 oC ) til 1200 oF (649 oC). Kaldbearbeidet 316 rustfritt stål og spesialmateriale tilgjengelig.

Ultrathan® O-ring er et utmerket alternativ til konvensjonelle gummi-ekvivalenter. Den robuste tetningsprofilen egner seg til de hardeste driftsforhold og har ekstrem slitestyrke. Forbindelser er tilgjengelige og tilpasset kjemisk spesialbehandling.

Seal-LokTM, også kalt O-Lok®, er en O-ring plantetning (ORFS) designet for bruk med kritiske H2-bruksområder. Denne teknologien egner seg for bruk på kjøretøy og infrastruktur og har tilpassede portalternativer for 700 bar (10 000 psi). Den oppfyller også alle krav i EC79.

I H2-bruksområder er filtrering viktig for å oppnå renslighetsnivåer. Parkers filtrerings- og gassklargjøringsprodukter renser vann og fjerner kompressoroljer, hydrokarboner og fuktighet. Dette sikrer den reneste produksjon av hydrogen og beskytter kritiske komponenter.

Parker Autoclave Engineers-nålventiler er designet for sikker og pålitelig drift opptil 20 000 psi (1379 bar). Metall-mot-metall-flate gir utmerket motstand og temperaturområder. Denne ventilen har en lekkasjetett, pålitelig kobling for gass- og væskeservice.

Hydrogen – koblinger og ressurser

Relaterte teknologier

Relaterte industrier

Transport dekker lastebiler og busser, og maritim-, tog- og bilspesialister. Parker hjelper kunder med å kutte drivstofforbruket og utslippene i tradisjonelle kjøretøy, og utvikle nye transportløsninger drevet av fornybare energikilder.

Terrengmaskineriselskaper innen byggevirksomhet, landbruk, gruvedrift og skogbruk står overfor ulike utfordringer. Men alle fokuserer på arbeidersikkerhet og overholdelse av regelverket. Parker hjelper kunder med å redusere nedetid, forbedre produktiviteten og yte bra i selv de tøffeste omgivelser.

Kontakt

Sales Company Norway Parker Hannifin AB NUF
Solbråveien 32b, N-1383 Asker
P.O.Box 174,
N-1371 Asker
1371 Asker
Norway

Telefon  0047 66 75 34 00