Hydrogen Online Conference: join us on 8 October

Hydrogen is big news for transportation and off-road machinery. If you're keen to reduce emissions and work out practical solutions to energy challenges, join Parker at the Hydrogen Online Conference.

Hydrogen Online Conference: meet Parker H2 experts

Join Parker at the Hydrogen Online Conference for H2 innovations and solutions. With decades of experience, you'll find us ideally placed to support your challenges.

View event details

Våre industrier

Uansett hvilke bevegelses- og kontrollbehov du har, har Parker den nødvendige erfaringen, et bransjeledende bredt produktutvalg og en enestående global distribusjon. Enten du produserer originalutstyr eller har behov for vedlikehold, reparasjon og ettersyn, kan du stole på vår eksepsjonelle service ved mer enn 280 Parker-sentre og 12 000 distributørsentre rundt om i verden.

ANLEGGSMASKINER – kunder innen bygg og anlegg, gruvedrift, jordbruk og skogbruk står overfor svært forskjellige utfordringer, men har også mange av de samme behovene, som å sikre arbeidssikkerhet, oppfylle etterspørsel, forbedre produktivitet og lønnsomhet og overholde miljøforskrifter. Parker løser disse gjennom innovativ teknikk, produkter utviklet for å prestere under de mest utfordrende forhold, og mobile reparasjonssentre.
TRANSPORT – fra biler og lastebiler til båter, tog og fly – Parker hjelper produsenter med å forbedre operatørens opplevelse samt redusere drivstofforbruk og utslipp i tradisjonelle kjøretøyer. Parker bidrar også til utvikling av hybrid- og el-kjøretøyer drevet med fornybare energikilder. Parkers teknologi og globale tilstedeværelse fremmer transport over hele verden ved å muliggjøre smidig utvikling av mer effektive, trygge løsninger som oppfyller de høyeste standarder for pålitelighet.
OLJE OG GASS – utfordringene for olje- og gassindustrien omfatter uforutsigbare forhold, strengt lov- og regelverk, og et marked i endring. Parker utnytter sin kjerneteknologi og ekspertise innen bruksområder for å løse kundenes mest komplekse problemer og samarbeide med dem fra konsept til endelig produkt for å levere løsninger som overgår bransjestandarder og forventninger til ytelse.
INDUSTRI PRODUKSJONSUTSTYR – designere av produksjonsutstyr for bilindustrien, næringsmiddelindustrien samt metall-, gummi- og plastindustrien er avhengige av Parkers høyt utviklede pneumatiske, hydrauliske og elektromekaniske løsninger for å oppfylle de vanskelige utfordringene knyttet til forutsigbarhet, repeterbarhet, strømtetthet og presisjonskontroll som er typiske for industrielle bruksområder og miljøer.
KRAFTGENERERING – økende globale energibehov driver etterspørselen etter pålitelige, kostnadseffektive og smarte løsninger som gir uavbrutt service med minimal innvirkning på miljøet. Parkers tekniske lederskap og verdensomspennende service- og støttenettverk gjør det mulig å tilby industripartnere tilstandsovervåking og prediktive vedlikeholdsløsninger for etterspørselsfølsomme bruksområder for fornybare og ikke-fornybar energi.
HELSE OG BIOVITENSKAP – fra samarbeid med kunder for å utvikle laboratorieinstrumenter som diagnostiserer raskere og mer nøyaktig, til å utvikle medisinsk utstyr som gjør det mulig for helsepersonell å forbedre resultatene for pasienter. Parker bruker sin teknologi og tekniske ekspertise til å bidra til å utgjøre en forskjell i menneskers liv.
ELEKTRONIKK OG HALVLEDERE – globale produsenter av halvledere, forbrukerelektronikk og integrert utstyr til bil og luftfart står overfor strenge produksjonsstandarder og stadig økende kundekrav, og vender seg til Parker for avansert EMI-skjerming, varmespredningsløsninger og korroderende materialer, instrumenterings- og væsketransportsystemer.
INDUSTRIELL OG KJEMISK BEHANDLING – produsenter over hele verden setter sin lit til Parkers brede erfaring for overvåkingssystemer og er avhengig av Parkers luft-, gass- og væskehåndteringsløsninger for å sikre sikkerhet og kvalitet i industrielle og kjemiske behandlingsmiljøer.
HVAC OG KJØLING OG LUFTKONDISJONERING – Parker tilbyr produsenter av og teknikere for luftkondisjonering for bedrifter, kjøretøyer og privatboliger et bredt utvalg av robuste løsninger for industri, transport, dagligvarehandel og lignende miljøer som er avhengige av pålitelig presisjonskjøling. Selskapets form-, passform- og funksjonskvalifiserte kontroller, kontrollere, filtertørkere, ventiler og andre systemer og komponenter er ideelle for både OEM-bruksområder og for utskifting i felten.

Kontakt

Sales Company Norway Parker Hannifin AB NUF
Solbråveien 32b, N-1383 Asker
P.O.Box 174,
N-1371 Asker
1371 Asker
Norway

Telefon  0047 66 75 34 00