Parkerin vetytuotteet ja -ratkaisut

Vedystä on tulossa houkutteleva vaihtoehto monille päästömääräänsä vähentämään pyrkiville yrityksille. Parkerin vetytuotesarjaan kuuluu erittäin korkeisiin paineisiin ja alhaisiin lämpötiloihin sopivia tuotteita sekä EC79-yhteensopivia tuotteita ja vetytuotteiden huoltotestausvaihtoehtoja.

Vety – keskeiset tuotteet

Vetypolttokennoteknologia on avainasemassa päästöjen vähentämisessä ympäri maailman. Parkerin vetytuotesarja kattaa venttiilit, suodattimet, lohkot, nesteenohjauksen, korkeapaineletkut, liittimet ja tiiviste- ja o-rengasratkaisut kaikkiin vetysovelluksiin. Tuotevalikoimaamme kuuluu EC79-yhteensopivia tuotteita, vetytuotteiden huoltotestausvaihtoehtoja ja tuotteita, jotka kestävät jopa 1 000 baarin paineen.

Parkerin 2440P-04V32-letku täyttää vetytankkaukselle asetetut vaatimukset. Se on luotettava, lujatekoinen ja pitkäikäinen, ja sillä on tiukka taivutussäde. Nopea tankkaus –40 oC:n lämpötilassa ja 1 035 baarin enimmäiskäyttöpaine. Vain tehdaskokoonpanot, kunkin kokoonpanon paine testattu vedyllä.

A-LOK®-kaksoisholkkipuristusliitin tarjoaa luotettavat ja tiiviit liitokset jopa –253 °C:n lämpötilassa. Sopii korkeapaine-, kryogeeni-, tyhjiö- ja värinäratkaisuihin. Tuotteilla on IATF 16949 -sertifiointi, (EY) nro 79 -hyväksyntä vetykäyttöön ja eri koko-, materiaali- ja kokoonpanovaihtoehtoja.

Kattavat putkitusratkaisut – asiantuntijaneuvoista ja -suunnitelmista valmistukseen, asennukseen, huuhteluun ja projektinhallintaan. Parkerin asiantunteva palvelu ja innovatiivinen teknologia tarjoavat joustavuutta ja auttavat minimoimaan putkitusprojektien asennuskustannukset.

Parkerin autoklaaviliittimet sopivat kemialliseen ja petrokemialliseen käyttöön ja tutkimukseen. Niiden enimmäiskäyttöpaine on 20 000 psi (1 379 baaria) ja käyttölämpötila –252 oC (–423 oF ) ... +649 oC (+1 200 oF). Saatavilla kylmäkäsitelty ruostumaton teräs 316 ja erikoismateriaaleja.

Ultrathan®-o-rengas on erinomainen vaihtoehto perinteisille kumisille renkaille. Sen vankka o-rengasprofiili sopii haastavimpiinkin käyttöolosuhteisiin ja kestää äärimmäistä kulumista. Saatavilla on kemialliseen erikoiskäsittelyyn sopivia osia.

Seal-LokTM, toiselta nimeltään O-Lok®, on o-rengas (ORFS) kriittisiin vetysovelluksiin. Teknologia sopii ajoneuvo- ja infrastruktuurisovelluksiin, sillä se tarjoaa mukautetut liitännät jopa 700 baariin (10 000 psi) asti. Se täyttää myös kaikki EC79-vaatimukset.

Vetysovelluksissa suodatus on avainasemassa puhtaustasojen saavuttamisessa. Parkerin suodatus- ja kaasunkäsittelytuotteet puhdistavat veden ja poistavat kompressoriöljyt, hiilivedyt ja kosteuden. Tämä takaa puhtaimman mahdollisen vedyn tuotannon ja suojaa kriittisiä komponentteja.

Parker Autoclave Engineers -neulaventtiilit on suunniteltu toimimaan turvallisesti ja luotettavasti 1 379 baariin (20 000 psi) asti. Metalliholkit kestävät erinomaisesti korroosiota ja lämpötilojen vaihtelua. Tämä venttiili tarjoaa tiiviit ja luotettavat liitokset kaasu- ja nestepalveluille.

Vety – linkit ja resurssit

Liittyvät teknologiat

Liittyvät toimialat

Kuljetus kattaa rekka- ja bussi-, meriliikenne-, raideliikenne- ja autoteollisuusasiantuntijat. Parker auttaa vähentämään polttoaineenkulutusta ja päästöjä perinteisiä ajoneuvoja käytettäessä sekä kehittämään uusia kuljetusratkaisuja, jotka saavat käyttövoimansa uudistuvasta energiasta.

Rakennus-, maatalous-, kaivos- ja metsätalousaloilla toimivat maastokoneyritykset kohtaavat erilaisia haasteita. Työntekijöiden turvallisuus ja vaatimustenmukaisuus ovat niille tärkeitä. Parker auttaa vähentämään seisonta-aikoja, parantamaan tuottavuutta ja suoriutumaan vaikeissa olosuhteissa.

Yhteystiedot

Parker Sales Company Nordic
Parker Hannifin AB Suomen sivuliike
Koivupuistontie 18-22
01510 Vantaa