Hydrogen Online Conference: join us on 8 October

Hydrogen is big news for transportation and off-road machinery. If you're keen to reduce emissions and work out practical solutions to energy challenges, join Parker at the Hydrogen Online Conference.

LIFE SCIENCES

Parkers integrerede løsninger og avancerede produktionsegenskaber gør virksomheden til en værdsat partner for producenter, der udvikler medicinsk udstyr til applikationer såsom hjertekar-sygdomme, patientbehandling og patientovervågning.

Læs mere

BRANCHER

Uanset hvilken mekanisme og kontrol, der er behov for, har Parker erfaringen, en produktsortimentsbredde, der er førende i branchen, og en uovertruffen global distribution, så vi altid kan levere varen. Uanset om du producerer originalt udstyr eller har behov for vedligeholdelse, reparation og eftersyn, kan du være sikker på at få exceptionel service via mere end 280 Parker-lokationer og 12.000 distributører i hele verden.

TERRÆNGÅENDE MASKINER – Kunder inden for byggeri, minedrift, landbrug og skovbrug står over for nogle meget forskellige udfordringer, men har også nogle af de samme behov, fx sikring af arbejdernes sikkerhed, opfyldelse af efterspørgsel, forbedring af produktivitet og rentabilitet og overholdelse af miljøbestemmelser. Parker håndterer disse vha. innovativ teknologi, produkter, der er udviklet til at fungere under de mest krævende forhold, og mobile reparationscentre til fjerntliggende steder
TRANSPORT – Biler, lastbiler, tog, både og fly – Parker hjælper producenter med at forbedre operatørens oplevelse og reducere brændstofforbrug og udstødningsgasser fra traditionelle køretøjer. Parker bidrager også til udviklingen af hybrid- og elektriske køretøjer, der drives af vedvarende energikilder. Parkers teknologi og globale tilstedeværelse fremmer transport globalt ved at muliggøre hurtig udvikling af mere effektive, sikre løsninger, der opfylder de højeste standarder for pålidelighed.
OLIE & GAS – Uforudsigelige forhold, strenge myndighedskrav og et foranderligt markedsmiljø er udfordringer, som olie- og gasindustrien står overfor. Parker udnytter sin kerneteknologi og applikationsekspertise til at håndtere kundernes mest komplekse problemer og samarbejder med dem fra koncept til slutprodukt med henblik på at levere løsninger, der overgår industristandarder og ydelsesforventninger.
INDUSTRIELT PRODUKTIONSUDSTYR – Designere af produktionsudstyr til bilindustrien, føde- og drikkevareindustrien, metalindustrien samt gummi- og plastindustrien benytter sig af Parkers højtudviklede pneumatiske, hydrauliske og elektromekaniske løsninger for at klare udfordringer med vanskelig forudsigelighed, repeterbarhed og præcisionsstyring, der er typiske udfordringer for industrielle applikationer og miljøer.
ENERGIPRODUKTION – Stigende globale energibehov driver efterspørgslen efter pålidelige, omkostningseffektive og intelligente løsninger, der leverer uafbrudt service med minimal miljøpåvirkning. Parkers tekniske førerposition og verdensomspændende service- og supportnetværk gør det muligt at tilbyde branchepartnere tilstandsovervågnings- og vedligeholdelsesløsninger..
LIFE SCIENCES – Lige fra partnerskaber med kunder om at udvikle laboratorieinstrumenter, der diagnosticerer hurtigere og mere præcist, til konstruktion af medicinsk udstyr, der gør det muligt for sundhedspersonale at forbedre patientresultater. Parker anvender sine teknologier og tekniske ekspertise til at bidrage til at gøre en forskel i folks liv.
ELEKTRONIK OG HALVLEDERE – Stillet over for strenge produktionsstandarder og stadigt stigende krav fra kunderne henvender globale producenter af halvledere, producenter af forbrugerelektronik og producenter af indbygget udstyr til bil- og flyindustrien sig til Parker for at få avancerede EMI-afskærmnings- og varmeafledningsløsninger samt korrosionsbestandige materialer, instrumenterings- og væsketransportsystemer.
INDUSTRIEL OG KEMISK FORARBEJDNING – Producenter i hele verden udnytter Parkers brede erfaring med overvågningssystemer og benytter virksomhedens luft-, gas- og væskehåndteringsløsninger til at sikre sikkerhed og kvalitet i industrielle og kemiske bearbejdningsmiljøer.
HVAC- OG KØLEANLÆG – Parker tilbyder producenter/teknikere inden for erhvervs-, bil- og beboelsesklimaanlæg samt kølemiddelsudstyr robuste løsninger til industri-, transport-, fødevare- og lign. miljøer med behov for pålidelig præcisionskøling. Parkers udformnings-, monterings- og funktionstilpassede styringssystemer, controllere, tørrefiltre, ventiler og andre systemer og komponenter i industristandard er ideelle for både producenter af orig. udstyr og til udskiftningsapplikationer på stedet.

Kontakt

DANMARK Parker Hannifin Danmark, Filial af Parker Hannifin AB, Sverige
Borupvang 9
DK-2750 Ballerup

Telefon  0043 560400