I sit nye produktkatalog redefinerer Parker markedet for instrumenteringsventiler og -manifolder med det bedste til alle anvendelser

Barnstaple, Storbritannien, 8. april 2021 – Parker Instrumentation Products Division, Europe, en del af Parker Hannifin, der er globalt førende inden for motion- og control-teknologier, har udsendt sit seneste produktkatalog med sine nyeste nåleventiler og manifoldløsninger. Kataloget indeholder produkter, der er designet til teknikerne og med de stadigt stigende krav til de forskellige anvendelser for øje. Manifolderne fremstilles på Parkers globalt anerkendte og højeffektive fabrik i Barnstaple i Storbritannien.

 

Dette 76 siders katalog fra markedets førende leverandør inden for instrumentering har også fokus på fuldt integrerede rørtilslutninger i manifoldene, hvilket eliminerer behovet for de besværlige (typisk) NPT-gevind og giver store fordele.

 

Spencer Nicholson, produktchef for manifoldløsninger hos Parker Instrumentation Products Division, siger: "Disse nyudviklede produkter understreger Parkers mål om løbende innovation inden for ventil- og manifoldløsninger til procesmåling via integration af de bedste teknologier på markedet, så branchen får forbedrede løsninger, der opfylder stadigt skiftende krav."

 

Download kataloget, og få mere at vide om sortimentet her:
https://www.parker.com/Literature/Instrumentation%20Products%20Division/Catalogs/Process_Instrumentation_Valve_and_Manifold_Solutions_4190-VMS.pdf

 

Om Parker Hannifin
Parker Hannifin er på Fortune 250-listen og er en af verdens førende virksomheder inden for Motion & Control-teknologier. I mere end hundrede år har virksomheden været med til at muliggøre tekniske gennembrud, der skaber en bedre fremtid. Få mere at vide på www.parker.com eller @parkerhannifin.

 

Om Parkers Instrumentation Products Division, Europe
Parkers Instrumentation Products Division, Europe, leverer avancerede control-instrumenter og systemer til tryk- og temperaturprocesser. Det omfatter klemrings- og dobbeltklemringsfittings til rør, fittings til konusrør med gevind, nåleventiler, kugleventiler, kompakte skifteventiler til modulopbygning for styring af processer og instrumenteringsventilpakker. Alle disse produkter udvikles og fremstilles for at øge vores kunders oppetid, opretholde sikkerheden og forbedre produktion og kvalitetskontroller. Få mere at vide på www.parker.com/ipd.

Mediekontakter

Spencer Nicholson
Parker Hannifin Manufacturing Ltd.
Instrumentation Products Division, Europe
E-mail: snicholson@parker.com