Määrätietoinen johtaminen COVID-19-pandemiassa

103-vuotisen historiansa aikana Parker on auttanut maailmanlaajuisissa häiriöissä ja vaikeuksissa. Näissä tilanteissa, kuten tämänhetkisessä COVID-19-pandemiassa, johtajuutemme ja sinnikkyytemme osoittavat, kuinka toteutamme missiotamme.

Puheenjohtajan ja toimitusjohtajan viesti.

Hengityskoneet

Tukea lääkintälaitteiden valmistajille koronaviruspandemian aikana. Näin Parker auttaa etulinjan toimissa estäen COVID-19:n leviämistä ja tukien potilaiden hoitoa.

PARKER CROSS REFERENCE & COMPETITOR INTERCHANGE

Haluatko viitata valmistajan tuotenumeroista Parkerin tuotenumeroihin? Tai haluatko löytää korvaavan tuotteen jollekin lopetetulle tuotteelle? Löydät vastaukset Parkerin uudesta Cross Reference Toolista.

TUCK INTO BITE-SIZED BIOPHARM TRAINING

Making time for professional development and keeping on top of the latest technologies can be a challenge, when you’re a busy biopharm professional. That's why we have designed a series of 30 minute lunchtime learning sessions to support you.

GlobalCore -hydrauliikkaletkuratkaisu kaikille paineille

GlobalCore on ensimmäinen korkelaatuinen letku-liitinyhdistelmä, joka on suunniteltu paineluokkien, ei letkun rakenteen mukaan.  Tuoteperhe on suunniteltu, valmistettu ja testattu vastaamaan ISO 18752 standardia yleisimmissä paineluokissa. Valitse kuudesta letkusta, kolmesta pinnoitevaihtoehdosta ja kahdesta liitinsarjasta.

CPS (Complete Piping Solution) -ratkaisu putkistoprojekteihin

Parker CPS (Complete Piping Solution) tarjoaa asiakaskohtaisen ratkaisun kaikissa putkistoprojekteissa 10"/273 mm ja jopa 420 bar saakka luokituslaitosten hyväksymällä F37 -tekniikalla. Hitsaamattoman putkijärjestelmän etuna on nopeampi valmistus- ja asennusaika eikä tulitöitä tai kalliita tarkistuskuvauksia ei tarvita.

O-renkaiden valintatyökalu

O-renkaan toimivuuteen vaikuttaa kaksi yhtä tärkeää seikkaa: oikea koko ja oikea materiaali. Parkerin uusi O-renkaan valintasovelluksen avulla on helppo valita oikea materiaali ja koko nopeasti ja luotettavasti samalla sovelluksella. Työkalun avulla voi valita suorituskyvyltään sopivimman O-renkaan kaikkiin tilanteisiin, koska molemmat toiminnot, materiaalin ja koon valinta, on liitetty toisiinsa.

CAD kirjasto

Lataa Parkerin CAD -kuvat oheisesta linkistä.

e-konfiguraattorit

Etsi sovellukseesi sopiva tuote.

Jälleenmyyjäverkosto

ParkerStore on paikallinen lähteesi hydrauliikka- ja pneumatiikkatuotteille, joiden tukena on myymälähenkilökunnan tietämys ja käyttöasiantuntijuus. Sinua lähimmän jälleenmyyjämme löydät oheisesta linkistä.

Ota yhteyttä

Asiakaspalvelutiimimme on valmiina online-keskusteluun kanssasi. Kerro, miten voimme auttaa.

Markkina-alueet

Tutustu Suomen Parkerin päämarkkina-alueisiin, uutuustuotteisiin ja -sovelluksiin.

Blogit

Lue blogejamme tuotteistamme ja sovelluksistamme.

Olemme mukana tapahtumissa

Katso Parkerin ja jälleenmyyjiemme kotimaan tapahtumat. Sivustolta parker.com löydät kaikki globaalit tapahtumamme.